В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

За DragoBuild.com

За DragoBuild (Драго Билд)

Сайтът https://DragoBuild.com/ бе създаден през месец септември 2009 г. Надявам се в него да намерите интересни статии, свързани със строителството и полезни съвети, който да използвате при ремонт или обзавеждане на вашето жилище.

Ще се радвам, ако все повече хора споделят своето мнение и по този начин направят сайта по-полезен за всички.

Няколко години след създаването на сайта, вече натрупали много житейски опит, преминали през много и различни ремонти, нашият строителен екип ще продължи с публикуването на статии и съвети за да можете да направите ремонта.

Някои строителни и ремонтни дейности са по-сложни и изискват известен опит, за да се справите добре и да се получи добър външен вид. Ако изискванията ви са високи – наемете си фирма или майстор, който е препоръчан от приятел и сте видели свършена от него работа. Така имате няколко пъти по-големи шансове да достигнете желания резултат! 🙂

И все пак, ако финансовата част на ремонта ви притиска – четете съвети за всяка строителна услуга и дейност и опитайте сами. Така ще спестите някой лев от майстори, ще ви останат инструменти и следващия път ще можете да го свършите още по-добре… Обикновено първия път се учите и нещата не се получават “перфектно”, но ако не сте от фамилия “Монк”, тогава няма страшно… 🙂

За мен – инж. Драгомир Ставрев

Казвам се Драгомир Ставрев. През 2011 г. завърших висшето си образование в УАСГ София, специалност “Строителство на сгради и съоръжения”.

През 2006 г. завърших средното си образование в Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия “Христо Ботев”, специалност “Строителен техник”.

Интересувам се от най-различни неща като сред любимите ми занимания са спортуването, фотографията и слушането на музика. Обичам разходките сред природата, преходи в планината, посещението на нови и интересни места.

Кратък линк: https://dragobuild.com/about-us