В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Българска строителна седмица – 8-12 март 2011г.

01/03/2011

От 8 до 12 март 2011г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе 11-тото издание на най-авторитетната специализирана изложба “Българска строителна седмица”. Патрон на събитието е министърът на регионалното развитие и благоустройството – Росен Плевнелиев.

Производители, вносители и дистрибутори ще могат да представят нови и нестандартни решения в областта на модерното строителство. Широката номенклатура, включваща строителни материали, иновативни технологии, машини, оборудване и инструменти за различни строителни дейности, изолации, енергоспестяващи дограми, настилки, санитарно оборудване, охранителни системи и др., е предпоставка за привличане на все повече фирми за участие.

В миналото издание участваха над 360 компании от 20 държави, сред които – България, Германия, Турция, Австрия, Италия, Гърция, Полша, Белгия, Румъния, Македония, Естония, Чехия, Русия, Словения и др. И през тази година се очаква сериозно присъствие на фирми от Германия и Турция. Стремежът  на организаторите е да утвърдят изложбата като притегателен център за всички дистрибутори и професионалисти от региона и предоставят възможност за директен контакт и търговско договаряне, оптимизиране на бизнеса и откриване на нови партньори и клиенти.

Допълнителен стимул за посещение на изложбата са годишната конференция “BuildinGreen – Устойчиво строителство и енергийна ефективност“, която ще се проведе през първия ден на изложението и дискусията “Иновациите в проектирането и строителството” на 11 март. Очаква се сред лекторите на дискусията да бъде главния архитект на София – арх. Петър Диков. Семинари и кръгли маси ще допълват програмата на събитието.

Агенция Булгарреклама (bulgarreklama.com) и неправителствени организации от геодезията и картографията организират Специализиран салон ГеоЕкспо. Модерни експонати и конференция “Геодезическите технологии и пазари 2011 г.” ще улеснят бизнеса и иновациите в сферата на геодезията.

Ще има специална награда за един от гостите на изложението – един от оnline регистриралите се посетители ще спечели уикенд за двама в Гранд хотел и СПА “Приморец” в Бургас. Това е първият български хотел удостоен с най-престижния лиценз за хотелски и спа услуги – Европейски Спа и Уелнес Сертификат.

Източници: http://www.iec.bg/, http://www.vesti.bg/, http://www.jilishta.com/

Кратък линк: https://dragobuild.com/P4KfT

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)