В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

“Вертиго” – офис център с уникална архитектура

27/07/2011

“Vertigo Office Center” грабва окото със забележителната си архитектура, удобния достъп и живописната гледка към планината. Тези предимства превръщат комплекса в едно чудесно място за работа и са предпоставка за превръщането му в една от бизнес забележителностите в София.

Очаква се мултифункционалният комплекс ще бъде завършен до края на лятото. Сградата се простира на площ 14 000 кв. м на столичния булевард “България” и представлява 17-етажна кула с офиси от клас А и прилежаща търговска част. Местоположението е много удобно – само на 10-15 минути от центъра на града, на 20-25 минути от летище София и само на 5 минути от природен парк „Витоша” и жилищните квартали Бояна, Драгалевци и Симеоново.


Офис центърът отговаря на всички съвременни изисквания за разпределение на вътрешните пространства, височина на таваните, двоен под, остъклена фасада, високоскоростни асансьори и висок стандарт на използваните системи. В търговската част на комплекса са предвидени три ресторанта, банков офис, туристическа агенция и допълнителни услуги.

В отделна сграда в задната част на обекта е изграден голям паркинг с 225 места на 2 подземни нива и още 124 места на открито. Паркингът се свързва с централната сграда посредством тунел.

Източник: vertigobg.com

Кратък линк: https://dragobuild.com/fiKXp

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)