В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

В Италия продават най-малкия апартамент в света

06/10/2010

В Рим се намира най-малкия апартамент в света. Той е с площ едва 5 кв. метра и е предложен за продажба на “скромната” цена от 43000 британски лири.

Помещението е бивша портиерна в центъра на италианската столица. Представено е като дневна стая, която се ползва и като спалня. Апартамент бе описан като “малко по-голям от колиба”, а вестник “Джорнале” коментира по този повод – “В Рим хората сега живеят като плъхове”.

Жилището включва баня с душ, мивка и тоалетна. Стълба отвежда към платформа, върху която е инсталирано легло. Има един прозорец, но за да се отвори, човек трябва да се качи на леглото.

Местоположението е интересно – намира се точно зад Palazzo Grazioli – имение, което се ползва под наем от италианския премиер Силвио Берлускони като частна резиденция.

Всъщото време Коста Рика продават новостроящ се апартамент, който се рекламира като най-големия в света. Площта му ще бъде 6360 кв. м, а исканата цена е 50 млн. долара.

Източник: http://www.monitor.bg

Кратък линк: https://dragobuild.com/qMozZ

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)