В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Започва строителното изложение “Стройко 2000” – пролет 2010

23/03/2010

От утре започва 34-тото издание на специализираното строително изложение “Стройко 2000”. То ще се проведе в Националния дворец на културата от 24 до 30 март.

Изложението събира на едно място водещите фирми от търговския и строителния бранш като се представят новости от бранша, които излизат на пазара в Европа и света.

Преносими къщички в напълно завършен вид от “МИГ-03” са един от хитовете на изложението. Твърди се, че за готовите къщи не се налага разрешение за строеж. Това означава, че могат да се слагат и в места извън регулация. Конструкцията им е от метален скелет от арматурно желязо, имат изолиран под от олекотен бетон и 15 см топло- и звукоизолирани стени и покрив. Външната им мазилка е водоустойчива. Цените им варират от 240 до 360 евро на квадрат.

Друго интересно на изложението са технологиите за енергийна ефективност. “И.Т.Е.Е. АД” произвежда системи за икономия на ток и икономични електролитни котли за отопление и битова гореща вода. Загряването на водата е четири пъти по-бързо и два пъти по-икономично и спестява от 18% до 53% от консумираната електрическа енергия.

“ДЗИ” от своя страна дава бонус при сключване на имуществена застраховка. Полицата е за срок от една година, като клиентите получават 1 допълнителен безплатен месец защита на имуществото. Застраховката на ДЗИ защитава както жилището на клиента, така и вещите за ежедневна употреба в едно домакинство – мебели, домакински електроуреди и др.

Източници: http://www.24chasa.bg/, http://www.stroitelstvo.info/, http://www.mig-03.com/

Кратък линк: https://dragobuild.com/O884j

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително) Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)