В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Започна Стройко 2000 – пролет 2011

24/03/2011

На 23 март в НДК започна 36-тото издание на най-голямото специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане в България – “Стройко 2000”. В продължение на една седмица (от 23 до 29 март) посетителите ще могат да се докоснат до новостите в бранша, да се възползват от множеството отстъпки и да пазаруват на по-достъпни цени. Участие ще вземат над 500 фирми, като броят им е приблизително същия спрямо миналата година.

Откриването започна с атрактивен експеримент с разбиване на врати, организиран от фирма “Солид 55”. Демонстрацията имаше за цел да увери клиентите и посетителите в сигурността и взломоустойчивостта на продуктите им. Първо стабилността на вратите се тества от ударите на световния и европейски шампион по културизъм Димитър Димитров, а след това всеки желаещ да разбие вратата също можеше да опита.

Друго интересно предложение на изложението е преместваемото помещение Модул “Вила НИКИ” на фирма “МИГ-03 ЕООД”. То представлява един малък дом с всички компоненти на съвременното жилище: покрита тераса, оборудвано санитарно помещение, подведени комуникации в кухненския бокс, помещение за съвременна столова и място за отдих и едно изменящо се функционално спално помещение. Топлоизолация с дебелина 11 см спомага за много нисък разход на енергия. Четирикратна водоустойчива защита на стените и 15 см въздушно пространство под пода осигуряват голяма защита от влага и природни явления (бури, проливни дъждове). Цената за 27 кв.м с оборудвана баня е 10 500 лв. с ДДС и се изпълнява за срок от 45 работни дни.

Посетителите могат да видят и уникални стоки и услуги без аналог на пазара досега. Такъв продукт е асфалтова смес “Matrex” на фирма “Крокос 2000”. Matrex е готова за употреба асфалтова смес за ремонт на пътни настилки, запълване на дупки и пукнатини при всякакви метеорологични условия, както и за полагане на цялостна пътна настилка. Студеният асфалт представлява избрани инертни материали, битум и кополимер, разработен по канадска технология за създаване на изключително удобен за работа материал с високи експлоатационни качества. Сместа  може да се прилага при температури от -26°С до +49°С.

Кратък линк: https://dragobuild.com/c6Ngc

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително) Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)