В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Започна “Стройко 2000” – eсен 2012

17/10/2012

Днес бе първият ден от най-голямото изложение за архитектура и строителство у нас – “Стройко 2000”. В рамките на една седмица (17-23 октомври) всеки, който се вълнува от новостите в строителния бранш, може да посети изложението в Националния дворец на културата.

Повече от 300 фирми в строителния сектор ще представят своята продукция на вниманието на посетителите. Тази година ще се акцентира върху декорациите, озеленяването, окачените фасади, зимните градини, градинското обзавеждане и др.

Министерството на регионалното развитие и благоустройството също ще участва със собствен щанд, на който ще информира гражданите за проекта “Енергийно обновяване на българските домове”.

Източник: http://inews.bg/

Кратък линк: https://dragobuild.com/BMVgM

1 коментар за тази страница

ivan kolev каза:
25/03/2013 в 9:23

Къщите се супер,колко струва сглобяеми дървени къщи по- евтино?

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)