В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Засаден стол

30/12/2009

Преди близо 20 години, човек на име Питър Куук, се запитал дали не е възможно да си засади стол. В търсене на отговор на този въпрос, той прекарал следващите няколко години в изследвания и експерименти. В крайна сметка трудът му бил възнаграден и така била създадена специална техника за оформяне на дървета, наречена Pooktre.

На снимките долу ще видите стол, който като че ли току що е изкочил от някоя фантастична приказка. Той обаче е съвсем реален и е засаден през далечната 1998 година.

Засаден стол

Засаден стол

Източник: 359interior.com

Кратък линк: https://dragobuild.com/oMD0m

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)