В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

ИКЕА отваря врати в София на 20 септември

11/09/2011

На 20 септември от 10,00ч. в София ще отвори врати първият магазин на IKEA в България. Това ще бъде 326-я магазин в света на шведската компания за мебели и обзавеждане на дома.

Най-новият магазин от семейството на IKEA се намира на Околовръстен път 216, близо до кръстовището с Бистришко шосе. Магазинът се простира на 29 000 кв. м обща площ, разполага с 1200 паркинг места и 19 каси и ще предлага повече от 7500 продукта за обзавеждане.

Веригата открива нови 350 работни места и очаква 1,6 млн. посетители и 10% дял през първата година.

IKEA ще предлага широка гама от функционални продукти за обзавеждане на дома с добър дизайн на такива цени, че възможно най-много хора да могат да си ги позволят. За да постигне това, проектирането на продуктите на IKEA започва с определянето на приемлива за съответния артикул цена, след което се прави дизайнът и се избира производител и доставчик.

На 3 септември започна разпространението на каталога на IKEA за 2012 г., като той ще достигне до над 750 000 домакинства в региона на София, Пловдив, Пазарджик, Кюстендил и Перник. Каталогът на IKEA е уникален по рода си. Той се разпространява в началото на всеки месец септември, когато започва новата година на компанията. С него IKEA се ангажира в продължение на цяла година да поддържа непроменени цените на публикуваните продукти. По този начин каталогът става изключително полезен инструмент при планиране на покупки и особено по отношение на разходите за обзавеждане. Онлайн версия на продуктовия каталог може да потърсите от уеб сайт на ИКЕА България или официалният международен сайт на ИКЕА .

Към магазина ще отвори врати и ресторант за 630 посетители, кафене на излизане, както и магазин за оригинални шведски хранителни продукти, напитки и сладки.

Кратък линк: https://dragobuild.com/mZi3M

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)