В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

На Малдивите ще строят първото плаващо голф игрище

28/04/2011

Застрашените от повишаващото се морско равнище Малдивски острови все повече се стремят към изграждането на плаващи конструкции. Не случайно именно там са първите планове за изграждане на плаващо голф игрище.

Проектът е за екологично голф игрище, което се захранва от слънчева енергия и има за цел да полуляризира островната държава и да привлече нови туристи.

Разположено на пет минути от малдивското летище, игрището с 18 дупки ще включва луксозни хотели с гледка към заобикалящия островите риф. Подводни тунели ще свързват дупките и различните съоръжения, давайки възможност на играчите да разгледат рифа.

Waterstudio.NL отговаря за концептуалния дизайн на голф игрището, докато Dutch Docklands работят върху инженерния план, който да направи плаващото игрище възможно. Troon Golf е технически консултант на проекта, който се очаква да струва 500 млн. долара.

Изтичник: http://www.investor.bg/; снимки: http://waterstudio.nl/

Кратък линк: https://dragobuild.com/o9qZG

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително) Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)