В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Мегамаркет “Roda” отвори врати в София

27/10/2010

Днес отвори врати първият магазин на веригата за търговия с бързооборотни стоки “Roda Megamarket” (Рода Мегамаркет), който е собственост на словенската Mercator Group. Мегамаркетът се намира на бул. “Владимир Вазов” в София, в непосредствена близост до строителния хипермаркет “bauMax”.

Магазинът заема около 4000 кв. м. търговска площ, обслужва се от близо 100 служителя и разполага с над 20 хиляди артикула и близо 600 безплатни паркоместа. Асортиментът на мегамаркета включва: богато разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, прясно месо и деликатеси, мляко и млечни изделия, замразени продукти, сладкарски изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика и битова химия, техника, текстил и други артикули за домакинството.

Веригата се позиционира в ниския и средния ценови сегмент. Още от откриването си Roda предложи на своите клиенти МЕГА отстъпки. Всеки стотен клиент на магазина беше награден, като получи безплатно покупките, които си беше избрал. Специлната скала на Roda донесе на купувачите допълнителни отстъпки от 5 и 10%, а освен това за своите клиенти Roda стартира промоция със събиране на стикери, предоставяща 70% остъпка за определени артикули.

След софийския магазин се очаква още три мегамаркета Roda да заработят в страната до края на годината – във варненския търговски център “Варна Тауърс”, в “Галерия Мол” в Стара Загора и в ребрандирания супермаркет “Mercator” в Стара Загора, с който “Mercator Group” стартира бизнеса си в България преди година.

Работното време на магазина е от 8:00 до 21:30 часа в дните от понеделник до събота и от 9:00 до 20:00 часа в неделя.

Източници: http://focus-press.net, http://www.regal.bg/, Фотограф: Цветелина Ангелова

Кратък линк: https://dragobuild.com/Sa76t

3 коментара за тази страница

Оги каза:
22/11/2010 в 6:48

Стига с тия магазини и молове,направо прекалиха..кой и как им разрешава?!Това не е инвестиция,само пари се източват от България.Защо няма сериозни инвестиции?!Как да харчим,като не произвеждаме?

kalin каза:
11/01/2011 в 12:48

Така става в бързината за пране на пари и безпланов маркетинг. От друга страна, по-добре народа да се разхожда на топло и чисто, отколкото по софийските улици.

Crops каза:
09/03/2015 в 1:24

А някой знае ли дали случайно там продават сръбски стоки и имат ли уеб сайт, на който можем да получим повече информация за продуктите, които предлагат? Питам понеже има верига магазини Рода в Сърбия и от там съм купувала много неща за ядене, които никъде не мога да открия в България.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)