В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

“Метро на колела” в Бургас

15/09/2012

В най-близко бъдеще Бургас ще може да се похвали с бърза автобусна линия. Според проекта за Интегриран градски транспорт е предвидено изграждането на „метро на колела”. То ще свързва най-отдалечените комплекси на града и ще съкрати времето за придвижване.

Бързата автобусна линия ще тръгва от комплекс „Меден рудник” и след многопрофилната болница ще се разделя на две линии към комплекс „Славейков” и комплекс „Изгрев”, която в бъдеще ще бъде продължена до бургаското летище.

За осъществяването на проекта ще бъдат закупени 28 екоавтобуса със сертификат “Евро-5”. Новите автобуси трябва да бъдат доставени в Бургас три месеца след подписването на договора. Това означава, че в началото на 2013 година градския транспорт на Бургас вече ще е модернизиран.

Източник: http://e-burgas.com/

Кратък линк: https://dragobuild.com/nt1Dt

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)