В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Над 500 фирми на “Стройко 2000” – есен 2010

11/10/2010

Над 500 български и чужди фирми ще вземат участие в тридесет и петото изложение “Стройко 2000”. Най-голямото в страната специализирано изложение за строителство, архитектура и обзавеждане ще се проведе от 13 до 19 октомври в Националния дворец на културата.

Традиционно участниците в изложението ще представят най-новите си технологии и продукти, създадени с амбицията за подобряване на околната среда и качеството на живот. Девизът на изложението е “За една по-хубава България” и обединява усилията на организатори и фирми за превръщане на страната ни в предпочитано място за живот.

Кратък линк: https://dragobuild.com/nNBtI

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)