В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Най-големия манастир в света

12/01/2012

Дълбоко в планините на северозападната част на Съчуан в Китай се намира най-големия манастир в света. Манастирът Yachen е дом на около 10 000 монаси и монахини. Както е и редно жилищата на вярващите са съвсем скромни. Достъпът до тях обаче е доста труден, поради голямата надморска височина.

Условия на живот там са доста трудни. Монасите са отделени от външния свят. Доставките на храна, вода и дрехи са в изключително редки, а електричество има само вечер от 19-22ч.

За обикновените хора, манастирът Yachen не е най-подходящото място за разглеждане на забележителности, освен ако не искате да изпитате абсолютна изолация и будистка атмосфера.

Източник: http://www.amusingplanet.com/

Кратък линк: https://dragobuild.com/5EaTN

1 коментар за тази страница

Димитрина Петрова каза:
13/02/2012 в 4:34

Невероятно!За да водиш такъв отшелнически живот сигурно вярата в Бог надделява над всичко!

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)