В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Национален симпозиум по стоманени, дървени и комбинирани конструкции в УАСГ

12/09/2010

Катедра “Метални, дървени и пластмасови конструкции” към Строителния факултет на УАСГ организира Трети национален симпозиум по стоманени, дървени и комбинирани конструкции – 2010.

Форумът, който ще се проведе на 15 и 16 септември в Аула Максима на висшето училище, се посвещава на 100-годишнината от рождението на проф. инж. Тодор Чавов, съобщиха организаторите от УАСГ.

Третото издание на националния симпозиум по стоманени, дървени и комбинирани конструкции е научно-приложен форум, на който преподавателите и студентите от УАСГ заедно с архитектите и инженерите от практиката ще се запознаят с новостите и тенденциите на развитие в изследванията, проектирането и строителството на сгради и съоръжения със стоманени, дървени и комбинирани конструкции.

Сред основните теми, които ще обсъдят участниците във форума са:

– Европейските норми за проектиране на стоманени, дървени и комбинирани конструкции;

– Усилване, реконструкция и модернизация на сгради и съоръжения;

– Осигуряване на конструкциите за сеизмични и пожарни въздействия;

– Приложение на нови материали, технологии, конструктивни системи и методи за изследване;

– По-значими проекти и реализации на стоманени, дървени и комбинирани конструкции у нас и в чужбина.

Източник: http://stroitelstvo.info/

Кратък линк: https://dragobuild.com/26L3V

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)