В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Обявяват победителите в конкурса “Сграда на годината”

12/12/2009

Сграда на годинатаНационален конкурс „Сграда на годината” се организира от вестник „Строителство градът” под патронажа на Министерство на регионалното развитие и благоустройството и с подкрепата на браншовите организации. Целта на конкурса е да отличи най-добрите практики в областта на архитектурата, строителството, градоустройството и инвестициите през изтеклата година в България.

Церемонията и гала вечерята по награждаване на победителите, в осмото издание на националния конкурс, ще се проведе на 15 декември в Кемпински хотел Зографски, гр. София.

Официалната церемония по връчване на наградите “Сграда на годината 2009” ще се излъчи по БНТ на 19 декември от 14:45 ч.

Гласувайте за “Сграда на публиката” до 14 декември 2009г. на адрес http://www.buildingoftheyear.bg/ като кликнете върху бутон “Гласувай” в кандидатурата на избраната от вас сграда. Гласува се еднократно за един обект.

Ще бъдат излъчени победители в следните категории:

• Жилищни сгради или комплекси

• Градски хотели

• Ваканционни хотели

• Ваканционни комплекси

• Обществени сгради с бизнес предназначение

• Търговски сгради

• Производствени сгради и логистични центрове

• Сгради със специално предназначение

• Многофункционални сгради.

Символ на конкурса е месинговата статуетка, изработена от известния скулптор Петко Москов. В продължение на седем години тя е връчена на 85 от най-хубавите сгради на България.

Източник: http://www.buildingoftheyear.bg/

Кратък линк: https://dragobuild.com/DEADF

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)