В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Откриване на “Арена Армеец” – 30 юли от 17,00ч.

17/07/2011

На 30 юли ще бъде официалното откриване на новата спортна зала в София – “Арена Армеец”. В 17,00ч. започва шоу-спектакъл на известни български певци и денс формации, а час и половина по-късно е старта на приятелския волейболен мач между отборите на България и Сърбия.

Входът за срещата е свободен и очакванията са за пълна зала и неповторима атмосфера. Лично премиерът на България Бойко Борисов и сръбският му колега Борис Тадич ще присъстват на официалното откриване.

Влизането в залата ще става с безплатни билети като всеки привърженик ще може да вземе само по два пропуска. Ценните хартийки ще бъдат пуснати на 25 юли в 10,00ч., с цел да се осъществи контрол върху бройката на хората, които ще влязат в залата, тъй като при изпълване на капацитета й, вратите ще бъдат затворени.

Специално за велосипедистите се изгражда велоалея от северната страна на залата.

Ето и рекламния клип с участието на Теодор Салпаров, Владимир Николов и Андрей Жеков, които приканват почитателите на волейбола да подкрепят националния ни отбор.

Застрахователното дружество “Армеец“ стана победител в конкурса за генерален спонсор на съоръжението. Договорът с дружеството ще е за 5 години, а с годишната вноска ще се покрива съществена част от разходите за поддръжка на залата. Тя е около 2,5 млн. лева годишно, а спонсорството ще струва на “Армеец“ между 1,2–1,6 млн. лева. Окончателната стойност на новата зала, изградена от “Главболгарстрой“, е 108 млн. лева с ДДС.

Снимка: http://www.bgbasket.com/

Кратък линк: https://dragobuild.com/Jho11

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)