В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

ПФК Левски с проект за нов стадион

29/12/2012

Проект за изграждане на нов стадион на мястото на “Георги Аспарухов”, представиха от ръководството на ПФК Левски. Новият проект предвижда магазин за фенове, исторически музей, паркинг, заведение за бързо хранене.

levski-nov-stadion-1

Строителството ще протече на 3 етапа. Първият етап трябва да завърши през лятото на 2014 година и включва реконструкция на секторите “А” и “Б”. Той трябва да е готов за 100-годишнината на клуба през май 2014 година. Очаква се “А” сектор да бъде взривен между 25 и 30 януари 2013 година, а “Б” сектор – през юни.

levski-nov-stadion-2

Вторият етап трябва да бъде завършен през 2015 година и се състои в изграждането на Сектор “В”. След третия финален етап съоръжението ще бъде напълно готово през 2017/18 година и ще има капацитет от 28 000 зрители. Категорията на стадиона ще е 3+, но с възможност за реконструкция за получаване на по-висок статут.

levski-nov-stadion-3

По подобие на стадиона в Стокхолм, ръководството на Левски обмисля да разреши на феновете да си вземат сувенири от стадиона, преди той да бъде взривен.

Източник: http://levski.bg/

Кратък линк: https://dragobuild.com/K9U8i

2 коментара за тази страница

Дубай каза:
23/12/2013 в 4:07

Признавам, че стадиона изглежда страхотно,особено за нашата страна е доста приличен и дано всичко да бъде както са го планували и да няма забавяне най вече. Това, че след третия финален етап съоръжението ще бъде напълно готово през 2017/18 година и ще има капацитет от 28 000 зрители. Категорията на стадиона ще е 3+, но с възможност за реконструкция за получаване на по-висок статут е чудесно.Ние феновете чакаме с нетърпение да го посетим.

ekzotik.ekzotichen каза:
23/04/2014 в 9:02

Преди време получихме невероятната зала Армеец и честно казано съм доста горда, че имаме подобно съоръжение, където започнаха да идват толкова известни личности и да ни радват дали с музиката си или гласа си, или с танците. Този стадион на Левски не знам защо се прави, понеже гледайки последните им мачове освен да кажа, че са трагедия и вече всички левскари станаха от Лудогорец друго няма.Но е хубаво че се отпускат пари, за да се правят подобни съоръжение,които са свързани със спорта.Трябва да научим децата си да спортуват още от малки.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)