В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Първа копка на хипермаркет Темпо в София

23/03/2010

Хипермаркет Темпо е новия формат на веригата “Пикадили” в България. Той ще въведе за първи път на българския пазар съчетание на два формата – кеш енд кери и софт дискаунтър. Хипермаркетът е част от Ритейл Парк Средец, заедно с Технополис и мебелен магазин Явор.

Първата копка на сградата направиха заместник-кметът на София Минко Герджиков и изпълнителният директор на Пикадили Александър Чампаревич. Хипермаркетът ще бъде разположен на 30 000 кв. м разгърната застроена площ, a инвестицията в него ще надхвърли 50 млн. лева.

На голяма търговска площ ще се предлага многообразие от хранителни и нехранителни стоки с най-ниски цени. Асортиментът ще възлиза на над 60 000 висококачествени артикула. Предимството за клиентите в сравнение с класическите кеш енд кери обекти ще бъде липсата на специални карти, така че ще всеки ще има възможност да пазарува отделни продукти, а не само стоки на едро. Хипермаркетът ще разполага с над 1000 паркоместа.

“Темпо ще допринесе за развитието на утвърдени световни практики на българския пазар и така ще повиши неговата конкурентоспособност в полза на клиентите. За нас стъпването в България с нов търговски формат означава засилване на ангажимента ни да инвестираме в страната и да разширяваме своя дял на пазара на бързо-обортни стоки. Осъществяването натолкова мащабни инвестиционни проекти е ясен знак за възможностите и отличните позиции на нашата група. Печелившият ще бъде българския клиент, който ще получи по-голям избор и ще пазарува на по-изгодни цени”, коментира Александър Чампаревич.

Много важно предимство е 24-часовото работно време.

Планира се първият хипермаркет Темпо в София да отвори врати в края на 2010 година.

Източници: http://citybuild.bg/, http://www.stroitelstvo.info/

Кратък линк: https://dragobuild.com/btcxY

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)