В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Откриха първата повдигната пешеходна пътека в Бургас

16/09/2012

Министърът на вътрешните работи, Цветан Цветанов, откри първата “повдигната” пешеходна пътека в Бургас. Тя е изградена със средства от Фонд „Безопасност на пътя“ и е една от общо деветте пътеки, финансирани от фонда и изградени по европейски стандарт в различни градове в страната. Пътеката се намира на булевард “Захари Стоянов” в комплекс “Меден рудник”, срещу бл.410. На събитието дойдоха и кметът на община Бургас – Димитър Николов, родители на загинали на пътя деца, инспектор Хитами и други.

На първия учебен ден – 17-ти септември от 10,30 часа в Раднево ще се състой официалното откриване на повдигната пешеходна пътека, намираща се на ул. „Георги Димитров“, срещу входа на СОУ „Гео Милив“. В официалното откриване ще участат Кметът на Община Раднево – д-р Юлиан Илчев и представители на Районно управление „Полиция“ – Раднево.

Източници: http://www.chernomorie-bg.com/, http://stzagora.net/

Кратък линк: https://dragobuild.com/N3Hx7

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)