В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Спира се строителството в района на Природен парк Витоша

26/09/2009

ВитошаСтроителството на нови вили на Витоша и навлизането на бетоновози в природния парк се спира категорично и окончателно.

Това е записано в последните промени в Общия устройствен план на София. “Той е най-важната антикризисна мярка, свързана с развитието на града. С документа всичко в София ще е прозрачно”, коментира главният архитект Петър Диков.

Актуализацията на документа беше дискутирана в стопанската комисия на общинския съвет.

Спира строителството в планината до границите на парк Витоша. Нарушителите ще се преследват строго от закона, подчертаха от кметството.

Кратък линк: https://dragobuild.com/T6SB9

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително) Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)