В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

ТЕХНОМебел 2011

17/03/2011

От 22 до 26 март 2011 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе 10-тото издание на най-голямата специализирана изложба за материали, машини и оборудване за дървопреработване и мебелно производство в България – ТЕХНОМебел 2011.

В изложението ще вземат участие много производители и дистрибутори от дървообработващата и мебелната промишленост, които ще представят  дървообработващи машини, инсталации, инструменти, материали и аксесоари за мебелното производство, мебелен обков, материали за повърхностна обработка на дърво, дървени плоскости и мебели.

Предвидени са срещи и дискусии по актуални въпроси, свързани с развитието нa отрасъла, както и запознаване с водещите тенденции и технологии в мебелната и дървообработваща промишленост.

Допълнителен стимул за участниците в изложбата е конкурса за иновативно мебелно изделие (информация за условията: http://contest.cherga.org).

На миналогодишното изложение участваха 97 фирми от 24 държави. Тази година своята нова и модерна продукция ще представят водещи фирми от България, Германия, Италия, Гърция, Турция, Румъния и други.

Повече информация за изложението: http://bulgarreklama.com/

Кратък линк: https://dragobuild.com/xPVRM

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително) Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)