В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

12 участници в търга за енергийна ефективност на УАСГ

21/02/2011

На 21 февруари станаха ясни участниците в търга за избор на изпълнител на строителните работи по проект “Въвеждане на мерки за енергийна ефективност, осигуряване на достъп на хора с увреждания и обновяване на библиотечния център на УАСГ” по програма “Регионално развитие” на обща стойност над 3,8 млн. лева. Председателят на тръжната комисия, доц. Георги Линков, отвори подадените оферти като от закупени 40 комплекта тръжни документи, в търга се включиха едва 12 участника.

Обект на строителните работи ще бъде новата сграда на Университета за архитектура, строителство и геодезия – корпус А и корпус Б. Проектът включва поставяне на нова петкамерна алуминиева дограма с двоен стъклопакет с нискоемисионно стъкло, монтаж на нови 180 радиаторни вентили, монтаж на топлоизолация на тръбни системи от минерална вата и изграждане на панорамни асансьорни уредби за достъпна среда.

Очаква се реализацията на проекта да доведе до значително подобрение на енергийната ефективност на сградата и икономиите от сметки за ток и парно да достигнат близо 40-50%.

Участниците в търга:

1. Балканстрой АД

2. ПГС-96 ООД

3. АТ Инженеринг 2000 ООД

4. Евробулстрой холдинг ЕАД

5. Стройкомерс ЕООД

6. Тал инженеринг ЕООД

7. Монтажи ЕАД

8. Консорциум Сънником – Билд КМ – Уникен

9. Прима билд ООД

10. Микс-констръкшън ООД

11. ДЗЗД Чех пласт корект за УАСГ

12. ДЗЗД УАСГ – ЕФ – 2011

Източник: http://stroitelstvo.info/, фотограф: Мария Съботинова

Кратък линк: https://dragobuild.com/bseeK

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)