В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Уникален стол за почитателите на книгите

16/12/2012

Обградете се с книгите, които обичате без да заемате излишно пространство! Това е възможно благодарение на уникален стол в комбинация с библиотека, дело на дизайнерите от холандското студио ATELIER 010.

Компактната книжарница разполага с вградено осветление, което я прави изключително удобна за четене. Столът е изработен от тънки слоеве MDF и шперплат, които са извити по предварително проектирана форма. Външните му стени са боядисани със спрей, а отвътре е бял. Шкафът се предлага с различно оцветяване на външните стени – с цел хармонично вписване в различни интериорни концепции.

Библиотеката стол е самостоятелна преносима мебел, която се изправя на елегантен крак от неръждаема стомана.

Ако сте почитатели на книгите, то този стол-библиотека е точно за Вас! За жалост открихме един недостатък – мястото за четене е само едно 😉

Кратък линк: https://dragobuild.com/AJfPC

4 коментара за тази страница

мария каза:
05/10/2013 в 4:50

ПЕРФЕКТНО Е!!!
САМО ТРЯБВА ДА СЕ ТАПИЦИРА ПО МЕКО И МОЖЕ ДА СЕ ЧЕТЕ И СЕДНАЛ И ПОЛУЛЕГНАЛ. 🙂

Цветелина каза:
06/09/2016 в 4:57

Каква е цената на този стол библиотека

Стаменка каза:
08/05/2019 в 3:41

Каква е цената на подобни столове, има много дизайни, но никъде не мога да открия цена!

20/05/2019 в 4:25

Честно казано, не знаем дали се продава, но от друга страна – имате снимките и можете да поръчате на някой майстор да ви направи 1-2 броя!

Разбира се при тестовете може да се окаже, че конструкцията не издържа всякакво тегло и е нужно усилване, но все пак това може да се провери опитно и да се направи стабилно! 🙂

В бъдеще бихме могли и ние да предлагаме такива услуги, но в момента все още набираме партньори за мебели – конструктори и дизайнери!

Успех!

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)