В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Хотелът на Армани в Бурж Халифа отвори врати

07/05/2010

Първият хотел от веригата на модна къща Армани отвори врати в най-високата сграда в света – Бурж Халифа (Бурж Дубай). Той се разполага на избрани етажи от зданието и предлага на гостите си свръхлукс в любопитен интериор. Футуристичното вътрешно оформление на хотела прилича на излязло от „Матрицата” и впечатлява с изчистените си линии и минималистичен дизайн.

Гостите на Armani Hotel Dubai могат да избират между 160 различни стаи и да се възползват от услугите на спа комплекс, 8 ресторанта и ексклузивен шопинг комплекс. Посетителите ще могат да купуват дрехи и цветни аранжировки с марката Armani, като от модната къща предлагат модели от своите линии за конфекция и висша мода. Цената на една нощувка се движи от 544 долара до над 2200 долара.

Това е едва първият хотел от веригата Armani като се очакват и хотели в Ню Йорк, Шанхай, Токио и Лондон.

Източник: http://www.hicomm.bg/

Кратък линк: https://dragobuild.com/wa9Ig

1 коментар за тази страница

Kidon каза:
12/05/2010 в 9:45

Аз лично, очаквам веригата да фалира, както много подобни примери…

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)