В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Екоселище “Омая” – едно райско кътче сред природата

19/02/2011

Все повече българи предпочитат по-различната форма на почивка и търсят по-усамотени места сред природата. Едно такова място е Ваканционното селище “Омая”, разположено на цели 500 дка и на едва няколко километра от границата ни с Гърция, между селата Нова Ловча и Гайтаниново (община Гоце Делчев).

Спокойствието и красотата сякаш нямат край. 7 броя нестандартни къщички са изградени от изцяло естествени материали като камък, дърво и глина. Те предлагат всички удобвства на съвремието, граничещи с лукса, а интериора и ектериора им е просто уникален.

Риболов, разходка с лодка, каране на колело и следване на екопътеки са част от развлеченията, на които посетителите може да се отдадат. През летния сезон на разположение на гостите са плувния басейн с шезлонгите и барът до него.

Кътчетата за релакс са навсякъде, двете езера придават завършеност на екоселището, цвятата озаряват картината, а ароматът им смесен с този на борова гора изпълва въздуха. Пренасяте се неусетно в едно друго време и свят…

В случай че желаете да видите и почувствате нещо наистина ново като емоция и начин за почивка, с. Гайтаниново е мястото, което непременно трябва да посетите.

Цената за нощувка в едностайна къщичка е 260 лв., а за двустайна 400 лв. като се изисква предварителна резервация. За нашите стандарти тези цени са малко високи, но пък усещането със сигурност ще остане за цял живот.

Михаил Маринов е отговорникът за съществуването на това райско кътче.  Воден от оригиналните си виждания, за това как трябва да изглежда комплексът, той създава нещо уникално. Вниманието му към всеки един детайл е нещото, направило това красиво място различно и незабравимо за всеки, който пожелае да го посети.

Източник: novinar.net, http://bnt.bg/

Кратък линк: https://dragobuild.com/o942q

9 коментара за тази страница

Ekaterina каза:
12/05/2011 в 12:47

Hvala, pozdravleniq…

Катя каза:
23/06/2011 в 6:55

Много добра идея и страхотно изпълнение!Поздравявам ви! 🙂

Груди каза:
09/12/2011 в 4:11

Твърде скъпо за българи! Знаете ли каква е средната заплата на българин (извън столицата) ?

haha каза:
19/08/2012 в 4:55

Знаят.Ама не им пука.Омая един вид..за 400 лева на вечер

Cveti каза:
10/09/2012 в 9:58

Страхотно е, уникално, вчера го посетихме. Наистина е скъпичко

Маги Миланова каза:
20/09/2012 в 5:21

Страхотно местенце. Не е по джоба ни, но си струва за годишнина или нещо специално да се посети

mariq каза:
04/11/2012 в 8:49

Невероятно място ,посетих го и съм очарована.

miro каза:
17/01/2013 в 11:37

Наистина е страхотно! Такова нещо няма в БГ но цените са доста нагоре!! Помислете върху цените!

Ева каза:
04/02/2013 в 10:45

Изглежда наистина красиво, най-хубавото е, че е строено с естествени материали. Но все пак, кое оправдава тази висока цена? Първоначално човек се замисля за скъпото построяване, за скъп интериор, и поддръжка…но разглеждайки строителния материал на мен ми се струва неоправдано скъпо…

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)