В този сайт ще откриете актуални новини и съвети за: строителство, архитектура, инфраструктура, недвижими имоти, градоустройство, проекти, строителни материали, топло и хидро изолация, обзавеждане, ремонти, ландшафт, за дома, за къщата, сгради, ново строителство, строителство цени, строителство на къщи, строителство имоти, фирми строителство, строителство на, жилищно строителство, водно строителство, строителство ремонти, пътно строителство, сухо строителство, строителство на сгради и съоръжения, строителство обзавеждане, договор строителство, строителство градът, календар, новини, работа, интериорен дизайн.

Ultimate Bed – мултифункционално легло, което премахва нуждата от гардероб

01/04/2010

Почти всеки се оплаква от липса на достатъчно пространство в спалнята. Този проблем може да бъде разрешен с използването на една единствена мебел — многофункционалното легло Ultimate Bed.

От двете страни на леглото, и от предната му част са разположени голям брой чекмеджета с различна ширина и дълбочина, които премахват нуждата от гардероб в помещението.

Нощните шкафчета също са интегрирани към основния корпус и по този начин не заемат излишно място от пода. Върху гърба на леглото е изградена полица, върху която могат да се поставят предмети с различен размер и обем.

Източници: http://www.ultimatebed.com/, sgrada.com

Кратък линк: https://dragobuild.com/vsIa7

Няма коментари за тази страница

Няма коментари.

Коментирайте

Име (задължително)Comment
E-mail (задължително)
Уебсайт (ако имате)